Colet cu produse croșetate: destinația Sibiu

Pentru mine croşetatul nu este o meserie sau o afacere, este o pasiune şi o provocare la noi realizări. Sunt atâtea lucruri pe care vreau să le croşetez, atâtea idei care aşteaptă să devină realitate încât uneori nu cred ca mi-ar ajunge o viaţă să le fac pe toate.
Uneori se găsesc persoane care apreciază acest gen de muncă/artă şi îşi doresc achiziţionarea unor astfel de obiecte unice. Am avut comenzi de la prieteni, cunoscuţi, dar şi de la persoane cu care am luat legătura pe facebook, sau de pe blog, pe e-mail. Am încercat mereu să-mi onorez comenzile chiar dacă uneori eram la serviciu tura de noapte o săptamână întreagă. Nu se face avere din aceasta, este doar promovarea muncii tale cu care încerci să faci lumea mai frumoasă sau poate un pic mai bună.
Am făcut câteva poze când am trimis un colet la Sibiu. Destinatara, Daniela, m-a gasit pe facebook. Iubeşte lucrurile croşetate, aşa că primirea coletului în care erau strecurate şi nişte cadouri au facut-o fericită(cel puţin aşa mi-a spus ea). Eu îi mulţumesc pentru încredere, pentru prietenie şi pentru pozele pe care mi le-a trimis.
Mai jos vă prezint câteva poze, cu promisiunea că vor apărea în următoarele articole și poze cu conținutul mai detaliat al coletului, cât si descierea acestora.


You may also like...

1 Response

  1. Nellie spune:

    Felicitari pentru curaj!
    Am crosetat si eu asa o bereta pentru nepoata mea!
    Mult succes in tot ceea ce faci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *